Anasayfa | Kayıt Ol | Giriş | Anasayfam | Favori | İletişim | Künye      
Sevgi Mağazası
ATAŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULU’NA BÜYÜK İLGİ
Ataşehir Belediyesi Yaz Okulu’nun ilk döneminin tamamlanması, 2. dönem eğitim çalışmalarının başlaması nedeniyle tören düzenlend…
admin
ATAŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULU’NA BÜYÜK İLGİ
30.07.2010
Ataşehir Belediyesi Yaz Okulu’nun ilk döneminin tamamlanması, 2. dönem eğitim…
Kenan GÜLERCİ
Kenan GÜLERCİ
Sevgi Mağazasında her şey Allah Rızası için yapılır…
31.12.2009
02 Şubat 2002 tarihinden beri özveriyle faaliyet gösteren Sevgi Mağazasının,…
M. Nazım TELLİ
M. Nazım TELLİ
Kim bilir ne halt etti?
14.07.2010
Bu günkü yazım, bir hikaye. Hikayenin ne kadarı doğru bilmiyorum.…
İmren Büyükkaya
İmren Büyükkaya
Gemiler
17.06.2010
İçim sıkılınca soluğu deniz kenarında alırım, Deniz kokusunu olabildiğince içime…
Ahmet Berhan Yılmaz
Ahmet Berhan Yılmaz
12 EYLÜL İLE HESAPLAŞMAK
26.07.2010
12 Eylül ile hesaplaşırken haksız yere bedenleri öldürülenlerin yanında en…
ŞİKAYETİM VAR!..
ŞİKAYETİM VAR!..
Sevgi Mağazası ismini gasp etmeye çalışmak, Erdemli Belediyecilik mi?
06.05.2010
Sancaktepe Belediyesi tarafından yapılan belediye hizmetlerini basın olarak takip ediyoruz.…
Sevgi Mağazası ismini gasp etmeye çalışmak, Erdemli Belediyecilik mi?
Sevgi Mağazası ismini gasp etmeye çalışmak, Erdemli Belediyecilik mi?
Sancaktepe Belediyesi tarafından yapılan belediye hizmetlerini basın olarak takip ediyoruz.…

Kadıköy iyi yönetiliyor mu?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Çavuşoğlu: “Sporda gelinen nokta küçümsenemez”
Çavuşoğlu: “Sporda gelinen nokta küçümsenemez”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği “Kadıköy’ün Fasl-ı Siyaset” etkinliğine konuk olan Ömer Çavuşoğlu “Fenerbahçe’nin Gidişatı, Milli Takım ve Türkiye’de Oynanan futbol hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Sn. Ömer Çavuşoğlu “Türkiye’nin sporda özlenildiği gibi ilerleyemediğini bunun sebebinin ise Milli Eğitimin çocukların spor yapmasına izin vermeyerek, sporun önünü kapadığını diğer ülkelere baktığımızda ise çocukların spora teşvik edildiğini görüyoruz.”dedi.

 Esprili bir dil yapısına sahip olan Çavuşoğlu “1954 yılında yorgun düşmüş Macaristan’ı yendik.1996’ya kadar onunla övündük” diyerek sözüne yabancı futbolcuların ve Teknik Direktörlerin Türkiye’ye ayak uyduramamasının sebeplerini açıklayarak devam etti:

Dünyanın sayılı futbolcuları  Türkiye’ye geliyor ve kalamıyorlar. Çünkü vitrine çıkamıyorlar.Vitrine çıktığı zaman takım,futbolcuları daha iyi seviyeye taşıyabilirsiniz.Türk Futboluna baktığımızda “Türk futbolu sert”.Dünyaca ünlü Teknik Direktörler Türkiye’ye geldiğinde ,karşılarında daha az imkanlı kulüp bulunca bocalıyorlar.Sakatlığa,cezaya karşı bir bocalama görülüyor.Çünkü çok büyük kadrolar arzu ediliyor.

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Christoph Daum’ u da değerlendiren Ömer Çavuşoğlu “Daum Türkiye’yi tanıyan bir hoca. Benim kanımca kötü bir hoca değil. İyi neticeler elde etti.Fakat Daumun’da hataları var dedi.”

Türk Milli Takımın başına yabancı bir antrenör gelmesini doğru buluyor musunuz ?sorusuna gerekçeli iki neden göstererek cevap verdi.

İlk neden olarak: “Türk Teknik Direktör olunca inançları yüzünden takımın başına geldiği savunuluyor.Spor Basını her şeyi birbirine karıştırıyor.”

İkinci neden olarak ise :”Yabancı Teknik Direktörlerden faydalanmakta yarar var.” dedi.

İstanbul’da yapılan spor tesisleri hakkında ;  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş’ın yaptığı spor tesislerini görüyoruz.Eskiden çamur sahalar varken artık çim sahalara geçildi.Kadıköy’de yeterli saha yok.”diyerek sözlerini vurguladı.

Son olarak “Türkiye’de sporun geldiği nokta küçümsenemez” sözü ile konuşmasını bitiren Ömer Çavuşoğlu dinleyen konuklara ve etkinliği düzenleyen AK Parti İlçe Başkanlığı’na teşekkürlerini sundu.

AK Parti İlçe Başkanının Ömer Çavuşoğlu’na teşekkürlerini sunması ve çiçek vermesiyle Fasl-ı Siyaset son buldu.


08.03.2010 11:21

Etiketler: , , , ,


1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (19 puanlar, ortalama: 4,89 puan, toplam 5)
Yükleniyor ... Yükleniyor ...


Yorum yap