MANŞET
İnder’de yeni Başkan ‘’Nazmi Durbakayım’’
İnder’de yeni Başkan ‘’Nazmi Durbakayım’’

Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) yeni başkanı seçildi.İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) 6 Mart 2010 tarihinde yaptığı olağanüstü genel kurulda, yeni başkanını seçti. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, üç yıl süre ile İNDER Genel Başkanı seçildi.

 

İnder’in Avrupa ve Anadolu yakasında iki şube kurarak daha güçlü bir yapıya kavuşacağını ifade eden Nazmi Durbakayım, sektöre ve sektördeki firmalara daha iyi hizmet vermek için güç birliğinin önemine vurgu yaptı. Bu amaçla İNDER’in daha geniş katılımlı bir platforma dönüşmesine yönelik çalışmaların hızlanacağını kaydeden Durbakayım, asıl amacın sektör ve hükümet nezdinde ‘referans dernek’ olduğunu açıkladı.

Başkanlık görevini Yaşar Aşçıoğlu’ndan devir alan Nazmi Durbakayım, “İNDER’deki bu oluşumu görev değişimi olarak tanımlamıyorum. Nöbet değişimi demek daha doğru olur. Çünkü İNDER çatısı altındaki her müteahhit arkadaşımız, sektöre katkı sağlamayı zaten bir görev olarak biliyor. Ayrıca son 3 yıldır İnder’i kurumsal kimliğe kavuşturan Yaşar Aşçıoğlu, zaten fahri başkan olarak yine aramızda” açıklamasında bulundu.  

Yapılan kurul toplantısındaki görev dağılımında ise Genel Başkan Vekili Serdar İNAN, Genel Başkan Yardımcısı  C.Mehmet ALATAŞ, Genel Sekreter Abdullah BAYSAL, Genel Sayman Eşref ALBAYRAK seçilirken; Basın ve Halkla İlişkilerde Hasan Rahvalı ve Ziya Yılmaz, Toplu aktiviteler, Panel, Forum, Sosyal aktivitelerde Melih Tavukçuoğlu, Sektörel Çalışma ve AR-GE’de Cemal Sadıkoğlu görev yapacaklar.

1.499 kez okundu · 16 Mart 2010 · 0 yorum
Yorum yap



İleti:

ARAMA
YAZARLAR
YENİ SAYI
YAYIN GRUBUMUZ
EN ÇOK OKUNANLAR
ANKET
TAKVİM
Şubat 2012
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Oca    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
DİKKAT ÇEKENLER
ARŞİV
KADIKÖY GAZETESİ ® Cumhuriyet Cad. Yeğenoğlu İşhanı No: 2/12 Kartal İSTANBUL - 0 216 473 0 467
Anasayfa · İstatistikler · Bize Ulaşın · Tübilmer · RSS