MANŞET
Ahmet Yıldırım:” Sözde kaptan olmadım”
Ahmet Yıldırım:” Sözde kaptan olmadım”

Tuzla Belediyesi 1. Medya Futsal Turnuvası’nda Lig Tv adına mücadele eden Eski Milli futbolcu Ahmet Yıldırım’la UEFA kupası zaferini konuştuk. 

 

Şimdi bir Türk takımının UEFA kupasını kazanmasının böyle bir zafer elde etmesinin çok zor olduğunu belirten Yıldırım, “Biz o zaman zoru başardık. Takım olarak çok güzel bir hava yakalamıştık. Takımda üst düzey bir arkadaşlık söz konusuydu. Takım halinde tavla turnuvaları düzenliyorduk. Şimdi ise böyle bir şey çok zor. Takımda gruplaşma olursa başarı gelmez” dedi. 

2001-2002 sezonunda Beşiktaş’a transfer olan ve burada 4 sezon forma giyen Yıldırım, Siyah -Beyazlı camiadan ayrılış sebebinin kaptanlık görevini hakkıyla yerine getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım “Bizim ülkemizde kaptanlık sadece pazubant takmaktan ibaret. Beşiktaş’tayken Parma maçı öncesi takım içinden 3 arkadaşım maddi açıdan problem yaşıyordu. Ev kirasını bile ödeyemeyecek durumdalardı. Ben de bu sorunu yönetime bildirdim. Bunun sonucunda kulüp tarafından bana para cezası verildi ve sezon sonunda da Siyah – Beyazlı camiayla yollarımız ayrıldı” şeklinde konuştu. 

 Pascal, Ersin’e karşı…

Öte yandan bugün Pascal Nouma’nın kaptanlığını yaptığı 1903 Haber,BKM oyuncusu “Çok Güzel Hareketle Bunlar” Ersin’in kaptanlığını yaptığı Kanal 24 takımına karşı mücadele edecek. 21,00’de başlayacak karşılaşma grup liderini belirleyecek  .

Dün oynanan maç sonuçları

TercümanAkşam-TRT: 4-6 

Anadolu Kaplanları-TV8: 2-2 

LigTV-Hürriyet: 3-5

28.443 kez okundu · 12 Mayıs 2010 · 0 yorum
Yorum yap



İleti:

ARAMA
YAZARLAR
YENİ SAYI
YAYIN GRUBUMUZ
EN ÇOK OKUNANLAR
ANKET
TAKVİM
Mayıs 2012
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Nis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
DİKKAT ÇEKENLER
ARŞİV
KADIKÖY GAZETESİ ® Cumhuriyet Cad. Yeğenoğlu İşhanı No: 2/12 Kartal İSTANBUL - 0 216 473 0 467
Anasayfa · İstatistikler · Bize Ulaşın · Tübilmer · RSS