MANŞET
Tenisçilerin Kıyasıya Mücadelesi
Tenisçilerin Kıyasıya Mücadelesi

10 Ülkeden 170 Veteran Masa Tenisçi Caferaga Spor Salonunda Kıyasıya Mücadele Ettiler

10 yıldır artık Kadıköy ile özdeşleşen “10.Uluslararası İstanbul/Kadıköy Veteran Masa Tenisi Turnuvası” 10–11–12 Ekim 2009 tarihlerinde, Caferağa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü organizasyonunda,118 Y Lions Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu ve Kadıköy Belediyesi katkıları ile gerçekleştirilen turnuvaya 10 ülkeden 170 sporcu katıldı.

45 Yabancı ve 125 Türk Sporcunun katıldığı turnuvanın açılışını,118-Y Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Ender Canıtez, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Başkanı Ln. Nesibe Müsevitoğlu, Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulubü ve Caddebostan Sahil Lions Kulübü Başkanı Ln. Savaş Pravuştalı birlikte yaptılar.

Turnuva; 30-39,40-49,50-59,60-64,65-59,70 yaş üstü tek erkekler,30-39,40-49,50-59 tek bayanlar,30-39, 40-49,50-59,60 üstü çift erkekler ve karışık yaş grubunda tek bayanlar olarak gerçekleşti.

Cagferağa Spor salonu sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.Final maçları izleyenlerde de büyük heyecan yarattı.

Dereceye girenlere ödülleri Bostancı Gren Park Otel’de düzenlenen bir yemekte; Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Genel Yönetmeni Ln. Ender Canıtez ve Yönetim çevresi görevlileri ile Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

Töreni yöneten Ln. Nesibe Müsevitoğlu “-Uluslar arası Turnuvamızın düzenlenmesinde 10 yıldır emek veren Caddebostan Sahil Lions Kulübü ve Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Başkanı Ln. Savaş Pravuştalı’ya, Başkan Yardımcısı Zihni Şimşek, Avni Pehlivan, Cüneyt Haskan ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile kulüp üyelerine, bilgisayar başında turnuvayı hatasızca yöneten Şener Filiz ve İlknur Ayhan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da yanımızda olan Kadıköy Belediyesi’ne ve bu sene turnuvayı destekleyen 118-Y Anadolu Yakası Lions Federasyonu Yönetim Çevresine de ayrıca teşekkürü bir borç biliriz .” Dedi.

Sporcular gecede başarılarını müzik eşliğinde dans ederek kutladılar.
Turnuva boyunca dostluklarını artıran sporcular gelecek yıl turnuvada buluşma sözü vererek ülkemizden ayrıldılar.

10.Uluslararası Istanbul/Kadıköy Veteran Masa Tenisi Turnuvasını Kazananlar

30–39 Tek Bayanlar

1. Damla Aydın (Türkiye)
2. Gamze Han (Türkiye)

40–49 Tek Bayanlar

1. Fulya Diker (Türkiye)
2. Tülay Dündar (Türkiye)
3. Idrıja Redrepovıc( Bosna-Hersek)

50 Üstü Tek Bayanlar

1. Nesibe Müsevioğlu (Türkiye)
2. Zebune Balkanlı (Bulgaristan)
3. Asuman Özdinçer (Türkiye)

30–39 Tek Erkekler

1. Gabriel Pantelimon(Romanya)
2. Paata Pırstkholava (Rusya)
3. Danıel Puscasu (Romanya)

Teselli: Recep Gün (Türkiye)

40–49 Tek Erkekler

1. Alexandre Savelıev (Rusya)
2. Lıvıu Petrescu (Romanya)
3. Mahir Özbayraç(Türkiye)

Teselli: Mehmet Şen (Türkiye)

50-59 Tek Erkekler

1. Bonderenco Anatolı ( Rusya)
2. Murat Günay (Türkiye)
3. Calauz Adrıan (Romanya)

Teselli: Osman Günal (Türkiye)

60–64 Tek Erkekler

1. Yıldırım Türkeri (Türkiye)
2. Hristo Nejkoc(Bulgaristan)
3. Fatih Demir (Türkiye)

65- 69 Tek Erkekler

1. Stefan Ivanov (Bulgarsitan)
2. Adın Bingöl (Türkiye)
3. Savaş Pravuştalı (Türkiye)

70 Üstü Tek Erkekler

1. Efıso Sısano (İtalya)
2. Aydın Bingöl(Türkiye)
3. Snescu Ojeni(Romanya)

Çift Bayanlar

1. Fulya Diker/Özlem Akdemir (Türkiye)
2. Tülay Dündar/Idrıja Redrepovıc (Türkiye-Bosna Hersek)
3. Beril Keteloğlu/Yeşim Akdeniz (Türkiye)

30- 39 Çift Erkekler

1. Atilla Aydın/Paata Pırstkholova (Türkiye-Rusya)
2. Gabrıel Pantelımon/Cojanu Cıprıan (Romanya)
3. Danıel Puscasu/Constantın Gıca (Romanya)

40- 49 Çift Erkekler

1. Bondorenco Anatolı/Alexandre Savelıev (Rusya)
2. Calauz Adrıan/Lıvıu Petrescu (Romanya)
3. Metin Bozyiğit/Durmuş Kaya(Türkiye)

50- 59 Çift Erkekler

1. M.Necati Günay/Murat Günay (Türkiye)
2. Uğur Beşok/ Ertan Patır (Türkiye)
3. Krasımır Petrov/Yordan Lılov (Bulgarsitan)

60 Üstü Çift Erkekler

1. Efısıo Fısano/ Yıldırım Türkeri(İtalya-Türkiye)
2. Stefam Ivanov/Hrısto Nejkov(Bulgaristan)
3. Bertan Orberk/Aydın Bingöl (Türkiye)

5.590 kez okundu · 14 Ekim 2009 · 2 yorum
"Tenisçilerin Kıyasıya Mücadelesi" yazısına 2 Yorum yapılmış.
Funda Kumbaracibasi demiş ki:

Emeği geçenlerei ve kazananlari kutlar ,tekrarını dilerim.

durmuş kaya demiş ki:

bu turnuvada emeği geçen herkese çok,çok teşekkür ederim.benim bu 5. katılışım 40/49 yaş double de 3. olduğumuzdan mutluyum inanın çok heyecan dolu maçlar yaptım.seneye masa tenisi severlerin katılmasını onlarında bu heyecanlı ortamda olmalarını ve başarılar kazanmasını temenni ediyorum.

Yorum yap



İleti:

ARAMA
YAZARLAR
YENİ SAYI
YAYIN GRUBUMUZ
EN ÇOK OKUNANLAR
ANKET

Kadıköy iyi yönetiliyor mu?

Sonuçlar

Loading ... Loading ...
TAKVİM
Şubat 2012
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Oca    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
DİKKAT ÇEKENLER
ARŞİV
KADIKÖY GAZETESİ ® Cumhuriyet Cad. Yeğenoğlu İşhanı No: 2/12 Kartal İSTANBUL - 0 216 473 0 467
Anasayfa · İstatistikler · Bize Ulaşın · Tübilmer · RSS